2 Ekim 2011 Pazar

Spor Toto Süper Lig 5.Hafta Maç Sonu : Fenerbahçe 4 - 2 İBB


Taraftarın takımla buluştuğu ilk maç.Susmak nedir bilmeyen 12 NUMARA ve mükemmel bir atmosfer,güzel oyun,alınan 3 puan.23 maç 21 galibiyet ve 2 beraberlik.

 Şöyle maçı özetleyecek olursak aslında tüm her şey ikinci yarıda oldu.Birinci yarıda gerek Orhan Şam gerekse Gökhan Gönül tam olarak sağ kanadı verimli kullanamadılar.Birde bunlara ek olarak sürekli top kayıpları eklenirse...İBB'nin belkide yakaladığı en net pozisyon sanıyorum Holmen'in Bekir'in geri pasından sonraki atağıydı.Orada Volkan'ın hakkını teslim etmek lazım.Semih'te ilk yarıda suskundu.Zaten ikinci yarı başlarken Aykut Kocaman sihirli değişiklikler yaparak bize ikinci yarıda bambaşka bir Fenerbahçe izletti.

 Dün akşam oynanan maçta perdeyi Stoch'un güzel golü açtı ve Baroni'nin frikik golü kapattı.Geçen senede oynanan İBB maçında Fenerbahçe 2-0 kazanırken golleri Stoch ve Alex atmıştı.Dünde ilk iki golde öyle oldu aceba aynı tarife mi ? derken Gökhan Gönül attı 3 oldu.Daha sonra 3-0'ın verdiği rahatlık ile oynarken maçın başından beri çok topla etkili olamayan Webo 2 gol attı ve maça yine damgasını vurdu bana göre,maç 3-2 ye gelince ister istemez bir tedirginlik oldu ancak Baroni güzel bir frikik golü atarak skoru 4-2'ye getiren golü attı ve takımı rahatlattı.

 Şurada Baroni hakkında bir kaç şey karalamak istiyorum.İlk geldiği senede istenileni veremesede şu anda süper bir sezon geçiriyor ve geçirecek gibi.Baroni'yi hiç bu kadar iyi gördüğümü hatırlamıyorum.Emre gelince nasıl bir rol üstleneceği bilinmez ama umarım bu performansı hiç düşmez.

 Diyecek fazla bir söz yok 12 NUMARA'ya ve BÜTÜN FUTBOLCULARIMIZA kocaman bir TEŞEKKÜR ediyorum...

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...