23 Ekim 2011 Pazar

EPL 9.Hafta Maç Öncesi: QPR - Chelsea

 
Premier Lig'de geldik 9.haftaya.Bu hafta QPR deplasmanına gidiyoruz.Hafta içi oynadığımız Genk maçının moraliyle tabiki.Şimdi maç öncesi iki takımı değerlendirelim.Muhtemel 11'leri sizlerle paylaşalım.

  Genel olarak incelemeden önce iki takım arasındaki maçlara,atılan gollere bir bakalım.İki takım son olarak 2009 yılında lig kupasında karşılaşmışlar.Mücadeleyi 1-0 Chelsea kazanmış ve gol Kalou'dan gelmiş.QPR bundan yaklaşık 2 hafta önce Fulham deplasmanına gitti ve 6 gol yiyerek geri dönmüşlerdi.Geçen hafta ise Blackburn ile 1-1 kalan QPR mutlaka puan almak isteyecektir.
 
 Chelsea ise şüphesiz şampiyonluğun en büyük adayı.O yüzden puan kaybına tahammülümüz yok.Yani bu maçı iddaa niteliklerinde söyleyecek olursak maç üst biter.Chelsea gol yada golleri erken bulursa maç farklı bitebilir.

Queens Park Rangers 
Yedekler Murphy, Buzsaky, Smith, Puncheon, Ephraim, Helguson, Perone, Connolly, Harriman, Taarabt, Orr
ŞüpheliConnolly,Taarab
Sakatlar Campbell,Dyer,Gabbidon,Hulse
Cezalı Yok
Sarı & Kırmızı Kartlar Sarı Kart 13 Kırmızı Kart 2
En Golcüler 5 Oyuncu 1 gol

Chelsea
Yedekler Turnbull, Ferreira, Romeu, Alex, David Luiz, Bertrand, McEachran, Kalou, Malouda, Anelka, Lukaku
Şüpheli Yok
Sakatlar Hilário,Ramires,Essien
Cezalı Torres (Son Maçı)
Sarı & Kırmızı Kartlar Sarı Kart 17 Kırmızı Kart 1
En Golcüler Lampard, Sturridge 4

Muhtemel 11'ler;


 Evet maç öncesi birde istatistik verelim QPR Chelsea ile oynadığı son 14 karşılaşmanın sadece 1 tanesini kazanabilmiş.Yani istatistiklerle pek fazla hareket etmemek gerek ama olsun.Bu arada Torres'in olmaması gerçekten büyük bir şanssızlık hafta içide 2 gol atmışken kısacası form yakalıyorken bu maçta olmaması...

 Tahmin : 3-1 Chelsea

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...