10 Nisan 2011 Pazar

Kaptan Rotayı Çizdi:Hedef Şampiyonluk ! | Eskişehirspor 1 - 3 Fenerbahçe


En korktuğum deplasmanlardan biriydi Eskisehir deplasmanı fakat mükemmel bir oyunla 3 golle sahadan 3 puanla ayrılmayı bildik.

 Maçtan önce ne yalan söyleyeyim Caner'in bu performansını beklemiyordum belki de birçok kişi beklemiyordu fakat bana göre Caner en güzel maçını çıkarttı.Umarım iyi bir form tutar ve sezon sonuna kadar bu iyi grafiği yükselir.

 Maçta Eskişehirspor dakikalar sekizi gösterdiğinde Batuhan'ın golüyle 1-0 öne geçti biraz bocalasak da hızlı toparlanmayı bildik ve golden iki dakika sonra Alex'in asistinde Eskişehirspor defansıda Caner'i izleyince Caner güzel bir vuruş yaparak maçı 1-1'e getiren golü attı.Bu golü bulmamız yediğimiz golü unutturdu.Caner'in golünden 4 dakika sonra yine Alex'in asistiyle zor pozisyonda topa vuran Niang Fenerbahçe'yi öne geçiren golü attı.İlk yarı Alex birkaç pozisyon yakaladık ancak kaleci gole izin vermedi.İlk yarı Fenerbahçe'nin 2-1'lik üstünlüğü ile sona  erdi.

 İkinci yarıda Semih'in golünden sonra en önemli pozisyonlardan biri Lugano'nun ters kafa vuruşunda direkten dönen top oldu bana göre.Doksan dakikanın bitimine üç dakika kala Alex'in Gökhan Gönül'e muhtesem pasının ardından içeri ortalayan Gökhan'ın topuna Semih şık(!) bir şekilde cevap vererek skoru 3-1'e getiren golü attı ve üç puanı hanemize yazdırmış oldu.

 İlk baştada belirttiğim gibi Caner'in bu performansını beklemiyordum ve Alex'in 2.5 - Gökhan Gönül'e attığı pas yarım asist - asist yaptığı maçta önemli bir üç puan aldık ve maç fazlasıyla da olsa liderliğe geçtik.

 Maçın Adamı: Alex - Caner -

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...