3 Nisan 2011 Pazar

Fenerbahçe 0 - 0 Bursaspor


 Şüphesiz böyle bir skoru çoğu taraftar beklemiyordu bende dahil.Maç öncesi yazımda belirttiğim gibi her ne olursa olsun kazanacağımızı düşünüyordum ancak beklenen olmadı ve maç 0-0 eşitlik ile sona erdi.27.Haftanın sonunda puan durumunda ikinci sıraya geriledik.Çok şey mi kaybettik ? Bana göre hayır...

 Maçta ilk yarıya baktığımızda çok önemli pozisyonlarımız yok yakaladığımız net pozisyonlardan biri ilk yarının sonlarına doğru Andre Santos'un ortasında iyi
yükselen ve kötü bitiren Mehmet Topuz'un kafa topu oldu.Bursaspor ise K.Miller ve Ozan ile birkaç pozisyona girmesine rağmen değerlendiremedi.Maçın son anlarında Serdar Aziz,Semih'in boynuna asılıp yere indirdi ancak hakem K.Müftüoğlu devam kararı verdi.İlk yarı 0-0 sona erdi.

 İlk yarının aksine ikinci yarı daha iyi bir oyun sergiledik.İkinci yarıda yakaladığımız en net pozisyon Alex'in pozisyonuydu bana kalırsa Niang'ın indirdiği topta Alex kafa yerine ayağıyla vursa belki de galibiyet yazısını yazıyor olacaktık.Tabi o golden sonra ne olur bilinmez ama muhtemelen maçı vermezdik.Bir diğer önemli pozisyonlarımızdan biri de G.Gönül'ün pozisyonu oldu ve bu dakikadan sonra ataklarımız sıklaştı,Bursaspor bu dakikadan sonra tek tük geldi ve oyunu Bursaspor yarı alanına yıktık.Kaptan'ın yakaladığı pozisyonlardan birinde de Bursaspor'un file bekçisi İvankov gole izin vermedi.Alex'in kafa topunda Serdar Aziz'ede çarpan topta İvankov iyi uzandı hakkını teslim etmek lağzım.Maçta başka önemli pozisyon olmadı ve iki takımda 1'er puana rağzı oldu.

 On maçlık serinin bittiği bir maç oldu.Aslında herşey bitmiş değil kaybettiğimiz sadece iki puan daha ne puanlar kaybedenler olacak.Önümüzde Eskişehir deplasmanı var ve mutlak 3 puan almamız gerek.Bir seri daha neden yakalayamayalım? Bu arada ikinci kere dalya diyen Alex de Souza'ya nice maçlara demek istiyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...