19 Aralık 2011 Pazartesi

EPL 16.Hafta Maç Sonu: Wigan Athletic 1 - 1 Chelsea


 Premier Lig'de 16.haftada 2 puanı Wigan deplasmanında bıraktık.Çok kötü bir puan kaybı oldu.Manchhester City'de evinde Arsenal'i yenerek puan farkınıda açmıştı.Çok fazla uzatmadan maçı kısaca yorumlayalım.

 İki takımda ilk yarıda karşılıklı ataklar buldu.Bunun yanında 41.dakikada Wigan'lı oyuncunun şutunda top İvanovic'in koluna çarpıyor haliyle itiraz ediliyor ama pozisyon temiz.El sabit duruyor.İlk yarı sonunda bir önemli pozisyon daha yakalayan Wigan'da Moses pozisyonu değerlendiremedi.İlk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

 İkinci yarı başladıktan 10 dakika sonra A.Cole sol kanattan Wigan ceza sahasına mükemmel bir orta yapıyor,Sturridge topla bulusuyor ve Chelsea aradığı golü bu pozisyonda buluyor.Sturridge güzel bir vuruşla topu ağlara yolluyor. Bitime 2-3 dakika kala Wigan soldan geliyor içeri çevrilen ortada Cech topu elinden kaçırıyor ve J.Gomez pozisyonu affetmiyor.Maç bu gol ile 1-1 noktalanıyor.

 Gerçekten bu puan kaybı hiç yakışmadı.Perşembe günü Tottenham deplasmanında olacağız.Oda zorlu bir müsabaka min.1 puan için sahaya çıkmalıyız.Bu maçta alacağımız  3 puan çok şey değiştirirdi bana göre.Şu anda liderle aramızda  3 maçlık bir fark var yani 9 puan...

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...