13 Aralık 2011 Salı

EPL 15.Hafta Maç Sonu: Chelsea 2 - 1 Manchester City

 
 Maç öncesi yazımızda bu maçın ne kadar önemli olduğunu söylemiştik.Galibiyet beklerken hezimet olabileceğini vs.Ama dün oynanan karşılaşmada Manchester City 10 kişi kalsa bile 2-1 kazanarak 3 puanı almayı bildik.Çok fazla uzatmadan maça geçelim...

 Maça deyim yerindeyse golle başlayan taraf Manchester City oldu.Daha 2.dakikada Balotelli ile buldukları gol Chelsea'nin moralini alt üst etti.Taraftarlar doğal olarak " Yoksa ? " dedi bende dahil ancak ilk yarıda Raul Meireles ile bulduğumuz gol sonrası moraller yerine geldi ve ilk yarıyı 1-1 berabere kapattık.

 İkinci yarı başlarında Gael Clichy sarı kartı gördü.Bu karttan yaklaşık 10 dakika sonra ikinci sarı karttan takımını 10 kişi bırakan Clichy bir nevi City'nin fişini çekmiş oldu.Bu dakikadan sonra Manchester City yaklaşık yarım saat 10 kişi oynamak zorunda kaldı.Dakikalar 73'ü gösterirken ilk golümüzü atan Portekizli Raul Meireles yerini Frank Lampard'a bıraktı.Oyuna girdikten 10 dakika sonra D.Sturridge'nin topunu elle kesen J.Lescott penaltıya sebebiyet verdi.Daha sonra penaltıyı gole çeviren İngiliz yıldız maçın skorunuda belirlemiş oldu.

 Dediğim gibi bu 3 puan ilaç gibi geldi.Manchester City'de yaklaşık 14 hafta aradan sonra mağlubiyeti tattı.Şu anda maç fazlasıyla 3.sıradayız.Lider Manchester City ile aramızda 7 puan fark var.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...