21 Eylül 2011 Çarşamba

Spor Toto Süper Lig 3.Hafta Maç Sonu : Fenerbahçe 1 - 1 Manisaspor


 Dün tribünlerde 7'den 70'e herkes Şükrü Saraçoğlunday'dı.41 bin 663 kişi stadyumdaydı ancak kapılar açılarak bu rakam 46.000 kişiye kadar ulaştı.Ne yalan söyliyeyim bayan taraftarların stadı bu kadar dolduracaklarını düşünmemiştim.Beni yanılttılar...

 Gelelim maça Orduspor maçı gibi yine kötü bir futbol vardı sahada.Bu kötü futbolun nedeni nedendir bilinmez (!) ama yine elimizden gelenin en iyisini yaptık.Bence Bekir ve Bilica Fenerbahçe'ye yakışan futbolcular değil tabi bu benim görüşüm.

 İlk yarıyı Dia'nın golüyle 1-0 önde kapattık.Golde Alex'in katkısınıda söylemeden geçemeyeceğim.Bir çok oyuncu vasatı geçemedi.Bu isimler arasında Caner ve Semih'i gösterebiliriz.Bir diğer değineceğim nokta ise 10 kişi kalmış rakibimize karşı etkili olduk ancak gol bulamadık.Daha sonra Bilica'nın kendi kalesine attığı gol ile Manisaspor skoru 1-1'e getirdi.

 Yazının sonuna gelirken değinmek istediğim bir nokta ise son dakikada verilmeyen goldü.O golden sonra sevinen Fenerbahçe'li bayan taraftalar vardı.Daha sonra sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılan " Olsun Yine de Yendik ! " diyen bayan taraftar Ofsaytı dünkü hakemden daha iyi bildiğini bir kez daha göstermiş oldu !


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...