23 Eylül 2011 Cuma

EPL 6.Hafta Maç Öncesi : Chelsea - Swansea Citty

 Premier Lig'de geldik 6.haftaya.Çarşamba günü Fulham ile oynadığımız Carling Cup maçından sonra sahamızda ligin yeni ekiplerinden Swansea'yı ağırlıyoruz.Maç öncesi iki takım içinde maçı şöyle bir değerlendirelim.

 Rakip takım geçen hafta kendi evinde West Bromwich Albion'u 3-0 gibi net bir skorla geçti ve 5 puan ile ligde 14.sırada yer alıyorlar.Chelsea ise hepimizin bildiği gibi geçen hafta Manchester deplasmanına gitti ve 3-1'lik skorla mağlup oldu ligde ise 10 puan ile 3.sırada yer alıyor.

  Maça geçecek olursak iki takım arasında oynanan en son maç 1964 yılında yani bundan 47 yıl felan oluyor.O maçta Swansea'ya deplasmanda 2-1 mağlup olmuşuz.Zaten 2011 yılına kadar toplam 2 kere oynamışız Swansea ile diğer maç ise 1963'ün Eylül ayında ve o maçta yine Swansea 3-1'lik skorla ayrılmış Stamford Bridge'den.Yani şu ana kadar Swansea'ya karşı galibiyetimiz yok.

 Bu maçın önemini anlatmaya gerek yok sanırım bundan sonra puan kaybına tahammülümüz yok.Liderin 5 puan gerisindeyiz gerçi daha neler olacak belli değil ama her puan kaybı bizi şampiyonlukta bir adım daha geriye düşürür.O yüzden bu maçtan muhakkak 3 puan almamız gerekir.

 Şöyle bir muhtemel on birlere göz attım.Swansea'yı değerlendiremeyeceğim ama bizim kadro bu haliyle rahat bi 3-4 atar gibi geliyor.Tabi yarın gözler Stoke City - Manchester United maçında olucak olası bir puan kaybı bizim açımızdan çok iyi olur.Şimdi iki takımın maç öncesi genel görünümüne bakalım;

Chelsea
Yedekler Hilário, Turnbull, Romeu, David Luiz, Drogba, Mikel, Malouda, Lukaku, Ferreira, McEachran, Kalou
Şüpheli Cech (head)
Sakat Sturridge, Essien
Cezalı Alex (bir maç)
Sarı & Kırmızı Kart Sarı Kart 10 Kırmızı Kart 0
En Golcü İsim-ler- Sekiz Oyuncu 1 gol

Swansea City
Yedekler  Moreira, Dobbie, Lita, Routledge, Moore, Bessone, Lucas, Richards, Tremmel, Cotterill
Şüpheli Graham (back)
SakatlarTate,Agustien,Beattie,Caulker
Cezalı Yok
Sarı & Kırmızı Kart Sarı Kart 4 Kırmızı Kart 0
En Golcü İsim-ler- Dyer, Lita, Sinclair 1 gol

Muhtemel 11'ler;

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...