18 Ağustos 2011 Perşembe

Süper Kupa 2.Maç | Barcelona 3 - 2 Real Madrid

 Evet bir El Clasico daha sona erdi.Hepimizin tahmin ettiği gibi Barcelona 3-2 aldı ancak kolay oldu mu ? Bana göre ve bir çok kişiye göre hayır olmadı.Fazla uzatmadan kısaca özet geçelim...

 Real Madrid ilk maçta olduğu gibi baskılı başladı ve benim ile birlikte bir çok kişiyi şaşırttı ancak Messi'nin süper pasıyla Iniesta Casillas ile karşı karşıya kaldı ve mükemmel bir vuruşla topu ağlara yolladı.Skorda 1-0 lık üstünlük vardı.Tâkii - bana göre - ofsayttan yediğimiz gole kadar yanılmıyorsam Ronaldo topu ağlara yolladı ve skora 1-1'lik denge getirdi.İlk maçta olduğu gibi Messi ceza sahasında topla buluştu ve Casillas'ı avlayarak skoru 2-1'e getirdi ve Barcelona soyunma odasına önde girdi.


 İkinci yarıda Real Madrid golü 81.dakikada kornerde Pepe'nin yardımıyla Benzema topu ağlara yolladı ve skoru 2-2'ye getiren golü attı.Zaten bu dakikadan sonra yeni transfer Cesc Fabregas oyuna girmişti.Doksan dakika böyle bittiği takdirde maç uzatmalara gidicekti fakat bitime 3-4 dakika kala Messi yine sahneye çıktı ve skoru 3-2'ye getiren golü attı.Maçın uzama gibi bir ihtimali kalmadı kalan dakikalarda Real Madrid bir gol bulsaydı ve maç 3-3'e gelseydi o zaman kupa onların olacaktı.Fakat son dakikalara +4 dakika uzatma verilmişti ve Marcelo deyim yerindeyse Fabregas'ı biçti.Olaylar bu dakikadan sonra cereyan etti ve kırmızı kartlar havada uçuştu.Barcelona'da David Villa kırmızı kart görürken Real Madrid'de Marcelo ve Mesut kırmızı kart gördü.Ha tabi bide J.Mourinho'nun " Dur bi makas alayım ! " olayı var oda aşağıdaki videoda mevcut.


 Maçın Özeti;

 Maçın Son Dakikalarında Çıkan Olaylar;

Jose Mourinho " Gel Bir Makas Alayım ! "

  

   
  
 

  

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...