6 Şubat 2012 Pazartesi

STSL 25.Hafta Maç Sonu | Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş

 Aslında sonucu tek taraftlı derbilerden diyebiliriz.Maç öncesinde Beşiktaş'ın ister istemez favori tarafı Fenerbahçe yaptı.Maç öncesinde merak edilen bir diğer konu ise Sow'un performansı.Yazıya geçmeden önce koreografi konusuna ufaktan değineyim.Maalesef maç esnasında göremedim ama sonradan baktığım kadarıyla pek bir şey anlamadım.3D konusunda tabi şimdi hemen diyeceksiniz gözlüksüz baktın felan diye ama neyse fazla uzatmayayımŞimdi maça geçelim...

 Maça hızlı başlayan taraf Fenerbahçe oldu.Üst üste ataklar derken 14.dakikada Yobo'nun golüyle 1-0 öne geçtik.Erken gelen gol hem moral hemde farkın habercisi olabilirdi ama ne yazıkkı olmadı.Ha her türlü 3 puanı aldık ama farklı kazansak daha güzel olurdu.Her neyse ilk yarı ataklarımız oldu ancak başka gol bulamadık ve ilk yarıyı 1-0 önde kapattık.

 İkinci yarıda beklemediğim kadar yaslandık.En sevmediğim huyundan biridir Fenerbahçe'nin.Öndeyken yaslandığımız için bir çok atak yedik.Beşiktaş baskılı gelmeye başladı Ersnt önemli pozisyonlar yakalamaya başladı Volkan ile karşı karşıya kaldı ve bir topuda direkten döndü.Tabi Beşiktaş'ın bu kadar etkili gelmesinde en önemli etkenlerden biri Emre biri Gökhan'dır.Bu oyuncular sakatlanıp çıktı ve orta sahamız çöktü.Gökhan'ın olduğu kanatta Orhan sınıfta kaldı oyunda kaldığı süre içerisinde.

 Gelelim Sow'un performansına ve gol dakikasına golden önce mükemmel paslaşmalar vardı ve Sow topu boş kaleye attı.Aslında boş kaleye atması önemli değildi önemli olan gol atmasıydı.Senegalli'de taraftara gol atarak teşekkür etti.Golde Stoch'un pası kadar Caner'in katkısıda büyük.

 Değineceğim diğer bir nokta ise Beşiktaş taraftarı.Maç boyunca saçma sapan hareketler yaptılar.En basidi pankartı yakmak.Daha lavabolara zarar vermek.Maç esnasında da bir tuvaletin su haznesini gördünüz.Hangi aklı başında insan bunu yapar ki ? Biz o kadar "Deplasmanıma Dokunma !" diyoruz sizi stadımıza çağırıyoruz.Aynı insanlığı sizde gösterip gidin.Resmi sitedeki fotoğraflar olayı daha çok özetliyor.

 Kısacası önemli bir 3 puan aldık.Sow taraftara merhaba dedi.Daha ne olsun ?

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...