24 Aralık 2011 Cumartesi

STSL 17.Hafta Maç Sonu : Antalyaspor 0 - 0 Fenerbahçe


 Maç yazısı biraz gecikti ama kusura bakmazsınız umarım.Ligin son haftasında sıkıcı Antalya deplasmanındaydık.Skordan da anlaşılacağı gibi ortada geçen bir maçtı.Aslında oyunun büyük bir çoğunluğu bizim kontrolümüz altındaydı.Bienvenu yakaladığı pozisyonları gole çevirseydi belki daha farklı olurdu.
 
 Ben geçen senede olduğu gibi Güiza'yı eleştirip sonradan " Vay bee ne gol attı ! adam yaaa " gibisinden bir şey demiyeceğim.Önce sövüp sonra övenlerden olmayacağım.Bir çok arkadaşım " Güiza v2 hehehe " gibi saçma sapan espriler yapıyor ancak fazla önemsediğim söylenemez.Gün gelir bi de bakmışsınız Bienvenu bizi şampiyon yapan golü atar kim bilir ? Her neyse Bienvenu konusunu kapatıp maça dönelim.

 Maç 0-0 bittiyse Alex'in olmayışı bizi büyük etkiledi.Kaptan önce korkuttu ancak sahaya geri dönünce yüreklere su serpti.Kaptanın olmadığı bir Fenerbahçe kim ne derse desin zorlanıyor.Bu maçta yine Serdar'a ayrı parantez açalım gerçekten Serdar her geçen maç üzerine biraz daha katarak oynuyor.Mükemmel performans sergiliyor.

 Yazı maç yazısından çok oyuncu değerlendirme gibi oldu kusura bakmayın.Ligin ikinci yarısında 4 Ocak 2012'de Ordu deplasmanına gidicez.O maçtan sonra görüşmek umuduyla...

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...