13 Aralık 2011 Salı

STSL 15.Hafta Maç Sonu : Bursaspor 0 - 2 Fenerbahçe


Belki sezonun en önemli maçlarından biriydi.Galatasaray mağlubiyetinden sonra Bursa deplasmanı gerçekten zorlu geçti ama istediğimizi aldık.

 Maçı kısaca değerlendirecek olursak Serdar Kesimal'ın oynaması Stoch'un 11'de başlaması süperdi.Zaten maçın adamı attığı süper golle Stoch'dur bana göre.Gerçi 2-3 oyuncu bu oylamaya aday.Stoch 11'de başladığı zaman neler yapabileceğini bir kez daha gösterdi.Gerçekten mükemmel bir oyun ve mükemmel bir golle süsledi.

 Aslında maçta büyük bir üstünlüğümüz söz konusuydu.Ard arda ataklar buluyorduk.Özellikle Emre'nin şutunu Semih güzel çıkarttı (!).Daha sonra Alex'in Stoch'un çevirdiği topa vuramaması gibi bir çok pozisyon yakaladık.Bursaspor'un en önemli pozisyonu Gökhan Gönül'ün çizgiden çevirdiği topdu.Bazıları adam gibi izlemeden" Oha ya çizgiye geçen topu gol saymadılar ! " diye söyleniyor.Şu pozisyona tekrar bakında gol mü değil mi bi görün.

 Dakika 38'de Stoch'un sol kanattan getirdiği topta topla buluşan Emre ceza sahasındaki Semih'e mükemmel bir pas çıkarttı ve Semih bu pozisyonu affetmeyerek ağlara yolladı.İlk yarıda başka gol olmadı ve Fenerbahçe soyunma odasına 1-0 önde girdi.Golden sonra yine Emre'nin pasında Özer topla buluştu ceza sahasına girer girmez sol ayağıyla vuruş yapan Özer'in topu direkte patladı.

 İkinci yarıda belkide maçın hareketi Volkan'dan geldi.Dakikalar 55'i gösterirken İnsua güzel bir köşe vuruşuyla topu Ömer Erdoğan'a yolladı ve Ömer güzel bir kafa vuruşuyla topu kaleye gönderdi ancak Volkan mükemmel kurtardı ve belkide maçın hareketini yapmış oldu.

 Maçın normal süresinin bitimine 8-9 dakika kalırken Alex'in mükemmel pasında Gökhan sağ kanatta bomboş topla buluştu içeri doğru kateden Gökhan geriye Stoch'a çıkarttı ve Stoch mükemmel bir gole imza attı.Stoch'un bu performansı Trabzonspor'un başına bela olacak bela !

Volkan'ın Harika Kurtarışı;

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...