28 Mart 2011 Pazartesi

Olmadı be Çocuklar ! | Gaziantep BB 1 - 0 Mersin İdman Yurdu


 Bu hafta deplasmanda G.Antep BB'ye konuk olduk muhakkak kazanmamız gereken bir maçtı ancak 90 dakika sonunda sahadan mağlup ayrıldık.

 İlk yarının başlarında Antep BB'nin atakları çoğunluktaydı ve aradıkları golü 10.dakikada bularak 1-0 öne geçtiler.Erken gol yememiz morallerimizi bozmuştu ancak oyundan düşmedik ve Adem ile çok net bir pozisyon yakaladık ancak Adem pozisyonu değerlendiremedi ve top üstten auta gitti.İlk yarı 1-0 Antep BB'nin üstünlüğü ile sona erdi.

 İkinci yarı MİY 60.dakikadan sonra tek kale oynadı.Çok baskılı bir oyun ortaya koyduk ancak aradığımız golü bir türlü bulamadık.Bir ara topla oynama istatistikleri %62'yi gösteriyordu.60.dakikadan sonra Antep'in tek tük atakları vardı.Nduka ve Şehmus ile birkaç pozisyona girdik ancak yine gole çeviremedik.90 dakikanın ardından Antep BB 3 puanı hanesine yazdırdı.

 Mutlak kazanmamız gereken bir maçtı bizim için en kötü ihtimal beraberlik olmalıydı bence.Kaybettiğimiz 3 puan altın değerinde bir 3 puandı.Umarım kalan haftalarda bu 3 puanı aramayız.

 Haftaya Tevfik Sırrı Gür'de Çaykur Rize'yi konuk edicez yine çok önemli bir maç bizim açımızdan mutlak 3 puan için sahaya çıkacağız ve taraftarında desteğiyle 3 puanı alacağız İnşallah.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...