30 Haziran 2011 Perşembe

Copa America'ya Hazır !!

Robinho,Neymar,Ganso,Maicon,Andre Santos gibi Brezilya'lı futbolculara Copa America için giyecekleri forma,krampon ve t-shirtleri yollanmış.Siyah forma gerçekten çok şık.

Fulham ve Michael Jackson


 Mohamed Al-Fayed'in Michael Jackson hayranlığını bilmeyen yoktur.Yanlış hatırlamıyorsam kulüb binasına veya stadın önüne Michael Jackson'un dev heykelini dikmişti.Şimdi ise daha önce varmıydı bilmiyorum ama Fulham'ın online satış sitesinde yukarıdaki gibi Michael Jackson ve Mohamed Al-Fayed'in t-shirt'leri felan satışa sunulmuş.Almak veya bakmak isteyen arkadaşlar buradan bakabilirler.Aslında sadece t-shirt değil şemsiye,bardak kupa,kitap,kart posta,anahtarlık ve birçok şey.



  

Kale Emin Ellerde


 Manchester United kaleyi en az 15-20 yıl emin ellere teslim etti bana göre.Gerçi transferin gerçekleştiği belliydi ama resmi açıklama dün geldi.Genç İspanyol kaleci Manchester United ile 5 yıllık sözleşme imzalamış.Sözleşme bedelinin 17.000.000 £ olduğu söyleniyor.Ferguson'un yüzü nasılda gülüyor...

29 Haziran 2011 Çarşamba

Atletico Madrid Yeni Sezon Formaları

 Atletico Madrid yeni sezonda giyeceği İç - Dış Saha ve Kaleci formalarını görücüye çıkarttı.


 Yukarıdaki resimde sizinde tahmin edeceğiniz gibi sol taraftaki siyah forma deplasman forması sağ taraftaki kırmızı beyaz çubuklu forma ise iç saha forması.İç saha formasında Atletico Madrid'in yüzüncü yılına özel birkaç şey bulunuyor.


100 yılllık Rojiblanco ( Kırmızı-Beyaz) Gururu




Birde kırımızı beyaz çubuklu formasında Atletico Logosunun Arkasında ;
   Duygu
Tutku
Gurur



Videoda ve en üstte görülen kırmızı forma ise muhtemelen üçüncü forma olarak kullanılacak.

28 Haziran 2011 Salı

Copa America 2011 Arjantin Kadrosu


 Copa America 2011'e sayılı günler kala ev sahibi Arjantin'in 23 kişilik kadrosu belli oldu.Kadrodaki isimler;

Kaleciler: Juan Pablo Carrizo (River Plate), Mariano Andujar (Catania), Sergio Romero (AZ Alkmaar).
Defans: Ezequiel Garay (Real Madrid), Pablo Zabaleta (Manchester City), Nicolas Burdisso (Roma), Gabriel Milito (Barcelona), Javier Zanetti (Inter Milan), Nicolas Pareja (Spartak Moscow), Marcos Rojo (Spartak Moscow).
Orta Saha: Esteban Cambiasso (Inter Milan), Javier Mascherano (Barcelona), Lucas Biglia (Anderlecht), Javier Pastore (Palermo), Ever Banega (Valencia), Fernando Gago (Real Madrid).
Forvet: Sergio Aguero (Atletico de Madrid), Angel Di Maria (Real Madrid), Gonzalo Higuain (Real Madrid), Lionel Messi (Barcelona), Carlos Tevez (Manchester City), Ezequiel Lavezzi (Napoli), Diego Milito (Inter Milan)

Çok sağlam bir forvet hattına sahip olan Arjantin'in maçlarını kaçırmamak gerek bol gollü ve zevkli maçlar izleriz umarım...

River Plate Sezon Analizi



 River Plate 1901 yılında kurulmuş olan yaklaşık 110 yıllık Arjantin'in köklü spor kulüblerinden biridir.Hemen hemen tüm futbol severlerin Boca Juniors ile olan çekişmesinden tanıması gerekir.Arjantin kulubü Aimar,Gallardo,Crespo ya da günümüzdeki isimlerden Higuain ya da Falcao gibi birçok yıldızı da Dünya Futbol'una kazandırmış ekiptir.

26 Haziran 2011 Pazar

Gold Cup Sahibini Buldu !


 Dün Amerika ve Meksika arasında oynanan finalde maçı canlı yayında izleme fırsatım olmadı ancak özetini izlediğim kadarıyla mükemmel bir maç olmuş.Meksika 2-0 geriden muazzam bir oyunla 4-2 galip gelerek Gold Cup'un sahibi oldu.Meksika'nın attığı dördüncü golde gerçekten süper bir gol.Gio'nun hakkını vermek gerekir.







 Birde 16 Kasım 2009'da yaklaşık 2 sezon önce kalp krizinde hayatını kaybeden Antonio de Nigris'in kardeşi Aldo de Nigris dünkü maçta kutlamalarda abisininin t-shirt'iyle sahaya çıktı.


23 Haziran 2011 Perşembe

Copa Libertadores Santos'un !


 Dün oynanan Copa Libertadores Finali'nin ikinci ve son maçında Santos Penarol'u Neymar ve Danilo'nun golleriyle 2-1 mağlup etti ve kupanın sahibi oldu.Kupayı eski Fenerbahçe'li Edu kaldırdı.Maçtan sonra Penarol'lüler ile Santos'lular arasında kavga çıkmış.

     Maçın Özeti ;


                                                        Maçta Çıkan Olaylar ;

                          



Ayıp !


  Anzhi'nin oynadığı bir karşılaşmada dakikalar 89'u gösterirken tribünlerden gelen şey ? Yanlış hatırlamıyorsam geçen günlerde yine böyle bir olay yaşanmıştı.

Her Türlü Gol Atılır !


 Chicharito Gold Cup'ta oynanan ve Meksika'nın 2-0'lık üstünlüğüyle biten Honduras maçında öyle bir gol attıki izlenmeye değer.Bu skorun ardından Pazar günü oynananacak olan finalde Meksika ve Amerika karşılacak.

Andre Villas-Boas Chelsea'de


 Premier Lig takımlarından Chelsea Porto'nun Portekizli genç teknik adamı Andre Villas Boas ile üç yıllık sözleşme imzaladı.Bazı yerlerde yazan bilgilere göre Villas-Boas 21 Haziran 2011 gecesi Porto kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 15.000.000€ ödeyerek istifa etmiş.

 2003'te José Mourinho'nun Porto'nun başına geçmesiyle onun asistanı olarak teknik ekipte yer almıştır. 2003'ten 2010 yılına dek de Porto, Chelsea ve Internazionale takımlarında Mourinho ile birlikte çalışmıştır. Boas bu üç dönemde bir UEFA Kupası, iki UEFA Şampiyonlar Ligi, ikişer de ulusal lig şampiyonlukları yaşamıştır.

Villas Boas'ın Kariyerine Şöyle Bir Göz Atarsak ;

2000 - 2001 Virgin Adaları
2009 - 2010 Academica
2010 - 2011 Porto

Porto'da Yaşadığı Bazı Rekorlar ;

+ Avrupa kupası şampiyonluğu yaşayan en genç teknik direktör
+ Porto tarihinin yenilmezlik rekoru. 36 resmî maç boyunca hiç yenilmeyerek kulüp tarihinin rekorunu kırdı.
+ Rekor daha önce 33 maç ile José Mourinho'da idi.
+ Bir Portekiz kulübünün bir sezon boyunca Avrupa kupalarında üst üste aldığı en çok galibiyet. (14)
+ 30 maçlı sezon boyunca Portekiz Süper Ligi'nde toplanan en yüksek puan. (84)
+ Portekiz Süper Ligi'nde bir sezondaki en uzun galibiyet serisi. (16)
+ Lig ikincisine atılan en büyük puan farkı. (21)

17 Haziran 2011 Cuma

Nottingham Forest Dış Saha Forma

 



 Geçtiğimiz günlerde Nottingham Forest'in iç saha formasını tanıtmıştık.Dün akşam saatlerinde Nottingham Forest Dış saha formasını da görücüye çıkartmış.Formada ağırlıklı olarak Yeşil ve Siyah yer alıyor.Umbro'dan daha değişik bir tasarm beklerdim (!)

Nottingham "O"na Emanet


 Championship ekiplerinden efsanevi Nottingham Forest takımın başına 50 yaşındaki İngiliz Steve McClaren'i getirdiği.İngiliz teknik adam ile 3 yıllık sözleşme yapıldığı söyleniyor.Premier Lig yolunda önemli bir adım atmış oldu Nottingham Forest bana göre.İngiliz teknik adam Nottingham'a gelmeden önce Alman takımı Wolfsburg'u yönetmişti.

16 Haziran 2011 Perşembe

Liverpool Yeni Sezon Üçüncü Forma


 Liverpool'un deplasman formasından sonra üçüncü formasıda görücüye çıkmış durumda.Formada hakim olan renkler Beyaz,siyah ve umarım yanılmıyorumdur açık mavi turkuaz da diyebiliriz sanırım.Bence daha iyi bir tasarım olabilirdi.Aslında tasarımdan ziyade renk seçiminde sorun var gibi gözüküyor.

15 Haziran 2011 Çarşamba

Jimmy Fontana !!!


 Playoff’ta Padova’yı yenen Novara Serie A biletini kapıyor. Jimmy Fontana kendisi Novara'nın kalecisi oluyor.Öyle bir kutlama yapıyorki akıllara zarar cinsten.

Altidore'den Mükemmel Füze



 Geçen sezon kiralık olarak Bursaspor'da oynayan Amerika'lı Yıldız Altidore'den Guadeloupe maçında harika bir füze.Bursaspor'da oynadığın zamanlarda da aynı gollerden beklerdik :)

Buda aynı maçta Clint Dempsey'in kaçırdığı pozisyon:

40 Metreden Mükemmel Frikik


 Sporting Kansas City oyuncusu Graham Zusi 40 metreden Dallas'a öyle bir frikik golü atmış ki kaleci Kevin Hartmann'ın çabaları yetersiz kalmış.

14 Haziran 2011 Salı

Valencia Yeni Sezon Taraftar Forması


 La Liga'yı üçüncü sırada bitiren Valencia 2011/2012 sezonu taraftar formasını  yeni transferi Adil Rami ile görücüye çıkartmış.Formanın sponsoru Joma.Bu ayın sonunda ise yeni sezon Ev İç ve Üçüncü formalarını görücüye çıkartıcaklar.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...